25-11-07

eeuwen geleden

goh mensen tis weer lang geleden he. Ja maar dat komt omdat Dorien degene die hier alles zo wat over mij typt het heel druk heeft voor school en ik kan al wel veel maar euh typpen is niet 1 van de capaciteiten die mee in het assiestenthond paket zit.

Ooh wie heeft mij gezien ik ben op tv geweest samen met pascale (das mijn baasje he ;) ) Met de Jan mijne maat se ;) en nee ieddereen die het zich afvraagd hij heeft mij niet geaaid:) Oja even het programma terug  he. Het heet dorp in de stad komt op vitaya en vandaag is er een herhaling om 20:20 heb ik opgevangen allen daar naartoe kijken. Ik heb dat goe gedaan hoor natuurlijk heb ik wel het woord aan mijn baasje gegeven. Ik had ook de autosleutel opgeraapt maar dat hebben ze niet getoont ik heb wel een uur moeten meedoen e dat voor maar 5 min. Maar toch ben ik voor een weekje een BH bekende hond natuurlijk (en... mijn leukste speeltje hihi)

Oja wist je al dat ik verzot ben op kippen ik kan er uren naar liggen kijken want aankomen mag niet (alle ja het gaat niet er zit een draad tussen).

Alle nu ga ik even een besoinke doen he tis dringend hoor...

Bonjourke van Rumie de poemie

 

13:18 Gepost door rumi en pascale | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |